Sådan ved du, om et hotel er godt eller ej

Mand åbner dør til hotelværelse

Så er det snart tid til at få planlagt den næste ferie sydpå. Der er meget at vælge imellem, men har man et budget, der skal overholdes, sætter dette naturligvis nogle begrænsninger. Den gode nyhed er dog, at der stadig er et kæmpe udvalg, man skal bare bruge lidt mere tid på forarbejdet. Det vil sige, man skal gøre mere ud af at få undersøgt tingene på forhånd, inden man bestiller ferien.

Brug andres anmeldelser

Hvis man gerne vil spare penge på billige rejser, kan dette sagtens lade sig gøre samtidig med, at man får en god ferie ud af det. Det bedste sted at starte er på nettet. Her kan man søge efter anmeldelser på det hotel, man har fundet et billigt tilbud ved. Når man har søgeresultatet, skal man undersøge dette nærmere. Det kan godt være, at der er nogle dårlige anmeldelser iblandt, men dette er ikke ensbetydende med, at dette hotel ikke vil fungere for dig. Det viser blot, at der nogle, som har været utilfredse. Når man dykker længere ned i de konkrete anmeldelser og læser begrundelsen for, hvorfor netop dette hotel har fået nogle grimme hug af anmelderen, bliver man hurtigt klogere. Nogle gange viser det sig for eksempel, at anmelderen havde forventet, at fjernsynet på hotelværelset havde en specifik tv-kanal, og dette viste sig ikke at holde stik. Dette gælder flere gæster på samme hotel, og disse har alle givet hotellet en dårlig anmeldelse på denne baggrund.

På samme måde kan der være nogle mennesker, for hvem maden viste sig at være en skuffelse, da der på hotellet blev serveret mange lokale og nationale retter og anmelderne havde forventet og foretrukket retter fra deres eget land.

Vær åben for alle muligheder

Det er slet ikke noget problem at finde billige rejser, og mange billige hoteller er ganske udmærkede. Det, som er altafgørende, er at forventninger og virkelighed stemmer overens. Hvis bare man på forhånd ved, at der på hotellet ikke er lige netop den eller den tv-kanal, så kan man beslutte sig for at streame det, man gerne vil se eller måske helt at blive hjemme. Det samme gælder maden. Når man ved, at man ikke skal forvente stegt flæsk med persillesovs hver aften, men lokale retter, så kan man overveje, om det er det rette hotel, eller om det var bedre at finde et hotel i Danmark.

Der kan selvfølgelig også være anmeldelser, hvor man kan se, at folk konsekvent påtaler noget, som man bare ikke kan se gennem fingrene med. Det kan være manglende rengøring under hele ferien og efterfølgende en periode derhjemme med væggelus, som stammede fra ferien. Det hotel orker man ikke at bøvle med.

Men i langt de fleste tilfælde vil man kunne spare penge på billige rejser. Vi mennesker er vidt forskellige og det som er det vigtigste for en feriegæst, kan være betydningsløst for en anden. Så falder man over en billig ferie, hvor hotellet ovenikøbet får dårlige anmeldelser, kan dette sagtens blive en fantastisk ferie alligevel for en selv.

Be the first to comment on "Sådan ved du, om et hotel er godt eller ej"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*