Save og spader – specielt til outdoor brug

Spade stikker ned i jord

Hvis man elsker at bruge tid outdoor samt sove i shelter og generelt klare sig i naturen, så kræver det, at man har noget ordentligt udstyr. Man får blandt andet brug for økser, save og spader, så man kan fælde nogle træer samt skære nogle grene af. Træet skal man bruge til at bygge sit shelter med, så sav og økse er en nødvendighed, når man er i vildmarken.

Dog kræver det en let oppakning, når man skal dyrke outdoor livet, og derfor er det en god ide at finde noget grej, der ikke vejer så meget. Heldigvis findes der mange forskellige letvægts økser, save og spader på markedet.

Gør din oppakning lettere

Spader, økser og save er normalt store, tunge og klodsede. Det kan være svært at pakke en rigtig sav og en rigtig økse når man skal en tur ud i naturen. Derfor kan det være en god ide at investere i en outdoor økse og sav. Spader, økser og save, der er beregnet til at bruges i naturen, er ofte lavet af lettere materiale samt er mere kompakte og udfoldelige. Det betyder, at det fylder mindre i din oppakning, og gør det hele mere let.

En mindre økse har mange fordele. Selvom øksen stadig er så skarp, at den kan fælde et træ gør størrelsen den også egnet til andre opgaver. For eksempel kan du lave optændingsmateriale med din økse, da den er nemmere at håndtere. Øksen lille størrelse gør den oplagt til flere forskellige slags brug. Den kan bruges til alt mellem at fælde træer, flække brænde og lave optænding.

Save og spader er ofte lavet, så de kan foldes ud. Det gør, at de fylder mindre i oppakningen, samtidig med at du får nogle livsnødvendige redskaber med ud.

Gå ikke ned på kvalitet på dine vigtige redskaber!

Ude i naturen kan økser, save og spader være livsnødvendige redskaber. Økserne skal bruges til at fælde træer og lave brænde, så man kan holde varmen. Saven skal bruges, så man kan lave et shelter og få et tag overhovedet. Spaden kan have også have mange funktioner, og er et godt redskab at have i baghånden.

Derfor er det også vigtigt, at dine redskaber er i en ordentlig kvalitet. Det er nemlig problematisk, hvis du køber en billig økse eller sav, som går i stykker ude i vildmarken. Du risikerer nemlig, at du ikke kan få tag overhovedet eller et bål at varme dig ved. Så er din tur ødelagt, og du er nødt til at tage hjem igen.

Det behøver dog ikke at koste en formue at købe ordentligt udstyr. Du kan for eksempel finde en outdoor sav til omkring 200 kroner. Ligeledes kan du både finde økser og spader til omkring 200 kroner. Det er en lav pris at betale, hvis man gerne vil have mest muligt ud af sin tur, og ikke tage tidligere hjem fordi man har investeret sine penge i redskaber der går i stykker. Når du har et ordentligt sæt udstyr med, er du sikker på at få en god tur ud i naturen.

Be the first to comment on "Save og spader – specielt til outdoor brug"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*