Smarte låsesystemer: Sådan sikrer du dit hjem

Smarte låsesystemer

Der foregår altid et kapløb mellem kriminelle og politiet og mellem indbrudstyve og husejere, derfor er det essentielt for din egen sikkerhed, at du altid er et skridt foran som husejer. Dette kan du blandt andet komme gennem nye smarte låsesystemer, som kan være med til at beskytte dig, din familie og dine ejendomme.

Denne artikel vil præsentere dig for nogle forskellige systemer, der kan være med til at holde dig sikker. Herefter skal du blot overveje hvilket system, som du mener, er det bedste for dig og din familie.
Herudover kan du også læse meget mere om de andre fordele, som du kan opnå, hvis du har valgt at sikre din bolig med smarte systemer.

Fire smarte låsesystemer

I dette afsnit vil du blive præsenteret for fire smarte låsesystemer, som hver især vil kunne bidrage til tryghed, sikkerhed og en lettere hverdag. Disse systemer er: Hovednøglesystemet, centrallåsesystemet, generalhovednøglesystemet og det kombinerede låsesystem.

 • Hovednøglesystemet:
  – Denne løsning går ud på, at du har flere forskellige låse. Disse mange forskellige låse kan blandt andet sidde på skabe, garager og specifikke rum. Til hver af disse låse skal der anvendes forskellige nøgler, som dog også alle kan virke til for eksempel hoveddøren.
  Herudover kan du også få en hovednøgle, der kan åbne alle de forskellige låse.
 • Centrallåsesystemet:
  – Med denne løsning kan du åbne flere forskellige låse med den samme nøgle. Dette er blandt andet smart, hvis du bor i en beboelsesejendom, hvor du både skal bruge en nøgle til døren indtil ejendommen og til lejligheden.
 • Generalhovednøglesystemet:
  – Dette er en virkeligt smart løsning til for eksempel virksomheder, der har mange forskellige områder. Lad os sige, at din virksomhed har tre forskellige bygninger med 10 medarbejdere i hver. Så vil du kunne lave 10 nøgler til hver af de tre forskellige låse, og herved er det kun det nødvendige personale, der kan få adgang til hver bygning.
 • Det kombinerede låsesystem:
  – Her kan man selv være med til at bestemme hvilke nøgler, der virker hvor. Nøglerne skal blot grupperes, og herefter virker de til de nødvendige bygninger eller døre.

Du kan læse mere om systemerne på denne hjemmeside.

Sikring er lig med tryghed

Mange vælger én af disse typer af sikring, da dette giver en vis form for sikkerhed. Det beskytter dig imod indbrud og undersøgelser viser faktisk, at antallet af indbrud i Østjylland er på det laveste niveau i mere end 30 år.

Det er dog stadig i Aarhus, hvor der sker flest indbrud, og her blev der begået hele 588 indbrud blot i det sidste kvartal af 2017. Hvis man bevæger sig ud mod nogle af de mindre byer i Østjylland, så kan man blandt andet se, at der sker langt færre indbrud i for eksempel Aabyhøj.

Så hvis du befinder dig i den østlige del af Jylland, så kan du glæde dig over den positive udvikling, hvad angår indbrud, men du har dog stadig grund til at beskytte dig selv og dine ejendele. Denne ekstra beskyttelse vil helt sikkert være med til at skabe rolige nætter og ferier uden bekymringer.

Be the first to comment on "Smarte låsesystemer: Sådan sikrer du dit hjem"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*