Tips og tricks til mere plads i boligen

Vi kender det alle sammen. Engang imellem er det rart med et par tips og tricks. Et problem, som de fleste nok har oplevet et par gange, er problemet med pladsmangel. Om det er fordi, du lige er flyttet i nyt hus, familien bliver udvidet, eller du bare har fået jer flere ting. Det er ikke altid let at få plads til det hele i boligen.

 

Udnyt loftet

Hvis din bolig har et loft så er det en god idé at udnytte den plads, du har der. Du kan for eksempel pakke væk efter sæson. De fleste har ikke alt tøj liggende i skabet på samme tid. Du kan pakke det varme vintertøj og striktrøjerne ned om sommeren – og omvendt. I dette tilfælde kan du så udnytte pladsen på dit loft. Du kan opbevare de nedpakkede ting på loftet i den sæson, hvor de ikke er relevante.

 

Kælder eller garage

Hvis du ikke har et loftrum, så har du måske en kælder eller en garage. I dette tilfælde gælder det samme som for loftrummet. Udnyt pladsen alt efter sæson. Hvis du pakker dine ting ned i kælderen eller garagen skal du dog overveje hvad du pakker det i. I en kælder eller en garage kan de ting nemlig let blive udsat for fugt. Brug derfor tilsluttende plastkasser frem for papkasser.

 

Tag en dag til grundig oprydning

Hvis du mangler ekstra plads i din bolig, er det måske også en god idé at overveje, om du virkelig har behov for alt, hvad du ejer. Tag en hel dag til en grundig oprydning, hvor du får overvejet om, du virkelig har behov for alle dine ting. Måske får du samlet lidt ting sammen, så du kan holde loppemarked på vejen eller donere til et velgørende formål.

 

Udnyt pladsen under dine møbler

På børneværelset eller i soveværelset har du gode muligheder for at udnytte pladsen og få gemt nogle ting lidt væk. Du kan få mange praktiske kasser med hjul, som du kan rulle ind under din seng. Dette er ekstra smart på et børneværelse, hvor der ikke altid er plads til alt legetøjet i reolen.

Det kan også være smart for de voksne, som kan få pakket sko, sengetøj eller andet væk. Ud over det praktiske aspekt ved opbevaring under sengen, så er det også en let måde at rydde op på, og skabe ro i rummet.

 

Køb et konsolbord og brug skufferne som opbevaringsplads

Et konsolbord er utrolig smart. Du kan få konsolborde i alverdens farver, størrelser og stilarter. På den måde er du sikret, at du kan finde et konsolbord, der passer perfekt til din stil og din bolig. Et konsolbord er praktisk, hvis du skal skabe ekstra plads. De praktiske skuffer i et konsolbord kan nemlig benyttes som opbevaringsplads. Du kan samtidig bruge konsolbordet på en dekorativ måde, da du kan placere alt fra en lampe til en flot buket blomster oven på dit konsolbord.

Be the first to comment on "Tips og tricks til mere plads i boligen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*