Trænger du til nye tænder?

Nye tænder

Der er mange grunde til, hvorfor man kunne have behov for nye tænder. Med alderen er det ikke unormalt at tænderne slides op, og man har behov for et nyt sæt. Det kan også være grundet sportsskader, ulykker eller tandsygdomme at der er røget et par tænder i munden, som skal erstattes. Nogen vælger også at skifte tandsættet ud af kosmetiske grunde, fordi de drømmer om et helt nyt tandsmil. Hvis du synes at du trænger til et nyt smil så se her hvordan du får nye tænder.

Nye tænder – hvordan?

Der er faktisk mange forskellige måder, hvorpå du kan få nye tænder. Du har derfor rig mulighed mellem at vælge en behandling, som passer dit behov og selvfølgelig også din økonomi. Der er både løsninger, hvor du får permanente tandimplantater, der ikke kan tages ud. Eller du kan få tandproteser, som du selv kan klikke ud.

Dit valg af nye tænder afhænger af mange forskellige ting. Mangler du blot 1-2 tænder? Mangler du flere tænder eller måske dem alle sammen? Vil du have permanente indopererede tænder, eller en protese, som skal kunne fjernes? Måske drømmer du om nye tænder, som kan erstatte er par skæve i formunden. Ja, der er rigtige mange ting, du skal overveje. Din tandlæge står altid klar til at rådgive dig til den bedste beslutning, så du får lige de nye tænder, som du ønsker dig.

Få selvtilliden tilbage med nye tænder

Vidste du at tænderne er noget af det første, som vi lægger mærke til, når vi møder nye mennesker? En manglende tand kommer derfor hurtig til at se meget fremtrædende ud i munden. Rigtig mange døjer med selvtilliden på grund af deres tandsmil, og det er en ærgerlig skam at gennem sit smil væk, fordi man føler dig flov over manglende eller skæve tænder.

Derfor findes der et hav af muligheder for dig, som går og drømmer om nye tænder. Moderne teknologi har gjort det muligt at få dine nye tænder til at se så naturtro ud som overhovedet muligt, så det er ikke synligt, når du bruger protese eller implantater. Nye tænder kommer også i mange forskellige prisklasser, så også du kan finde en løsning der passer til dit budget.

Hvis du kun mangler et par tænder

Mangler du blot et par nye tænder i munden? Den bedste løsning til at erstatte de gamle tænder, eller til at fylde hullet ud, er enten med tandimplantater eller en tandbro. Tandimplantater påsættes via en titaniumskrue, som opereres ind i din knogle. Den nye tand skrues på, og sidder i din mund som et permanent implantat ved siden at dine naturlige tænder.

En anden løsning til nye tænder er med en tandbro. En tandbro er en form for dobbeltløsning, hvis du også har behov for at få krone på tænderne. Det foregår ved at implantatet sættes ned mellem to nabotænder, som får en porelænskrone på. Det er en oplagt løsning, hvis nabotænderne er forholdsvis sunde og stabile, men mangler kronebehandling.

Tandprotese til flere tænder

Mangler du et helt sæt nye tænder? Så er en tandprotese en god ide. En tandprotese fremstillet som et sæt at nye tænder, som du kan gå med hele dagen, og som kun skal tages ud om natten. Tandproteser i moderne tid er langt smartere og mere diskrete end det velkendte gebis. Protesen er både mere behagelig og fylder mindre i munden. Dog kræver den en del rengøring og kan godt komme til at sidde lidt løst i forhold til et implantat. Din tandlæge kan altid vejlede dig til den bedste beslutning, så i sammen kan finde de perfekte nye tænder til dig.

Be the first to comment on "Trænger du til nye tænder?"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*