Tre gode ting til haven

pige hopper på trampolinen

Sommeren er over os, og det er derfor tid til at nyde det gode vejr udenfor. Men ofte er det ikke nok blot at være udenfor. Du vil sikkert også gerne have noget at foretage dig derude. Derfor kommer der, i nedenstående, anbefalinger til tre gode ting til haven. Så er du garanteret en sjovere og mere underholdende sommer.

Badebassin til de mindste børn

Langt de fleste børn er helt tosset med at lege i vand. Men hvor de større børn typisk er rigtig glade for en decideret pool med flere tusind liter vand i, kan disse hurtigt blive for voldsomme til de mindste børn. Her er et badebassin typisk et langt bedre alternativ. Det er et mindre bassin, hvor de små børn kan lege og være underholdt i flere timer. Som bonus får de også udviklet deres sansemotorik, når de leger i, og med, vand.

Hvilken størrelse bassin passer til mit barn?

Hvilken størrelse bassin, du skal vælge, kommer helt an på jeres familie. Hvis der er flere børn, som skal bade, er det en fordel med et lidt større bassin. Hvis du derimod kun har ét barn, bør du købe et mindre. Herudover skal du også tage dit barns, eller dine børns, alder i betragtning. Jo større barnet er, desto større bør bassinet typisk også være.

Husk rengøringen

Vandet i bassinet kan lynhurtigt udvikle sig til en kæmpe bakteriebombe. Særligt, når der er varmt vejr. Her får bakterierne nemlig de allerbedste vækstbetingelser. Derfor bør du udskifte vandet ofte. Jo mere du anvender bassinet, desto oftere skal du også udskifte vandet. Børnene tager nemlig også bakterier med ned i vandet, når de bader der.

Lav nemmere bål med en brændekløver

En anden god ting til haven er en brændekløver. Hvis I bruger meget brænde hjemme hos jer, måske til bål eller til at tænde op i brændeovnen med, kan det være en fordel med egen brændekløver. Så kan du nemt og hurtigt få kløvet dit træ. Særligt om sommeren kan en brændekløver være helt fantastisk, da I let kan lave et bål udenfor. Her kan I rigtig hygge med både snobrød og skumfiduser på en dejlig sommeraften.

Du kan købe din egen brændekløver på nettet eller i en butik, der specialiserer sig i havearbejde.

Hvad er en brændekløver?

En brændekløver er en maskine, som automatisk flækker træ. Du skal blot indføre træ i maskinen, så kløver maskinen træet for dig. Når du indfører træet, vil det blive kløvet med en kile fra maskinen. Der vil blive lagt et tryk på kilen, som kan veje op til flere tons. Derfor kan mange brændekløvere også sagtens klare kløvning af meget store stykker træ. Det er altså helt klart en væsentlig opgradering, hvis du er vant til at bruge økse.

Ingen sommer uden grill

En tredje god ting til haven er en grill. Du kommer simpelthen ikke igennem en sommer, som haveejer, uden en grill. Ikke en god sommer i hvert fald. Når først børnene har badet i deres bassin. Og du har kløvet træ til bålet. Så er det virkelig prikken over i’et med hjemmelavet mad fra grillen.

Be the first to comment on "Tre gode ting til haven"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*