Tre måtter, du ikke kan undvære

Måtter

Sandsynligheden for, at du dagligt tænker på de måtter, du har brug for i hjemmet, er nok ret lille. Men ikke desto mindre er der nogle måtter, der kan gøre stor gavn i din hverdag.

En måtte er ikke nødvendigvis en kedelig, brun kokosmåtte ude foran din dør. Det kan være så mange forskellige ting, og passe ind i mange forskellige rum.

Læs med her og lær om de tre forskellige typer af måtter, du ikke kan undvære i det moderne hjem.

Yogamåtte

En yogamåtte er ikke kun god for yoga – den kan også bruges til andre træningsformer og tjener som et godt og stabilt underlag, så du kan passe godt på din krop. Det er nemt at gemme din yogamåtte af vejen, enten i hjørnet eller i et skab, og tage den frem, når der er brug for den.

Du finder oftest nemmest en yogamåtte i én solid farve, men det er også muligt at få dem med mønstre eller særlige tilføjelser. Der er masser af udstyr, du kan tilføje til din træningsrutine, men som et moderne menneske er en yogamåtte det mindste, du skal have fat i.

Dørmåtte

En dørmåtte behøver ikke være en kedelig, kokosbrun måtte, der ligger og går til strå for strå ude foran. På sider som doermaatte.dk kan du finde en masse forskellige dørmåtter, så du kan udtrykke personlig stil og væremåde til billige penge.

En dørmåtte er meget mere end bare en måtte ude foran døren – den gør sig også godt som velkomst i en butik eller ude ved terrassen, og det er en formidabel måde at mindske mængden af snavs, der bliver taget med ind.

Der findes dørmåtter i mange forskellige motiver, former og materialer. Absorberingsdørmåtter er gode til hjemmet, især til dem, der har børn, men du kan også sigte efter mere fjollede eller skæve dørmåtter.

Find en simpel dørmåtte med ”Velkommen” trykt på sig eller én, der har et flot og unikt mønster. Uanset hvad dine interesser er, kan du næsten finde en dørmåtte, der udtrykker det. På den måde byder dørmåtten dine gæster velkommen med en flig af din personlighed, og du kommer hjem til noget, der bare er meget mere dig.

Bademåtte

En bademåtte kan spare dig for en masse rengøring på badeværelset. Vandet, du trækker med ud fra bruseren eller badekarret, kan forårsage mug i furerne mellem klinkerne. På dit badeværelse er dét under alle omstændigheder næsten uundgåeligt, men du kan gøre noget for at mindske mængden og hastigheden på udbredelsen.

En bademåtte er desuden også bedre for sikkerheden. Med våde fødder står du bedre fast på stof end gulv, og du kan tørre dig og dryppe uden fare for at falde eller gøre hele badeværelset vådt.

Der findes bademåtter i stof, plastik og andre materialer, og uanset hvad, så er det en kæmpe hjælp, der er nem at gøre ren. Stofbademåtter skal bare hænges til tørre og smides til vask, mens plastik eller andet hårdt, ikke-absorberende materiale bare skal tørres efter.

Be the first to comment on "Tre måtter, du ikke kan undvære"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*