Værtindegave: vælg noget bedre end vin og blomster

roser

Det er altid dejligt at modtage en invitation til en begivenhed. Hvad enten det er en fest eller en middag hjemme hos gode venner, glæder man sig selvfølgeligt rigtigt meget.

Du vil sikkert gerne vise din taknemmelighed over at være blevet inviteret og samtidig overholde kutymen ved at medbringe en værtindegave. Nogle af de mest almindelige værtindegaver er en buket blomster, chokolade eller en flaske god vin.

Selvom alle af disse ting er hyggelige at modtage, findes der faktisk noget endnu bedre at give som værtindegave. Læs med her, og find ud af hvilke.

Medbring hellere en lille ting til hjemmet

Fælles for både vin, chokolade og blomster er, at det alle er ting der forgår. Blomsterne visner, chokoladen skal børnene nok få spist og ja, vinen bliver jo nok engang drukket.

Medbring i stedet hellere en lille ting til hjemmet. Det er nemlig en langt bedre værtindegaveidé end noget forgængeligt så som vin og blomster. Samtidig sørger du for at give familien du besøger en lille ting, som vil minde dem om dit besøg i mange år fremad.

Er du ikke helt fan af at give en ting til hjemmet, kan du heldigvis de fleste steder få sat et byttemærke på så vedkommende kan komme af med tingen igen hvis det ønskes.

Hvor dyr skal værtindegaven være?

Det store spørgsmål går som regel altid på hvor dyr – eller billig – værtindegaven skal være. Det er som regel nemmere at have med at gøre når det gælder sig blomster eller en flaske vin, da det typisk ikke er noget man går ned og får byttet.

Det kan derfor være lidt sværere når det så gælder en mere materiel værtindegave. Med mindre du vælger ikke at putte byttemærke på, kan modtager faktisk gå ned og finde ud af hvor dyr gaven har været. Det kan føre til at modtager både kan blive forarget over hvor billig eller dyr den har været.

En god tommelfingerregel kan dog være, at værtindegaven skal være i samme prisniveau som en god flaske vin eller en buket blomster – altså mellem 100 – 200 kr. eller mere afhængigt af hvem du er inviteret hjem til og i hvilken anledning.

Vælg noget, som du tror, vil skabe glæde

Når man vælger at forære en fysisk værtindegave, vælger man også at bruge mere tid på at finde den helt rigtige gave. Det kan være nemmere blot at vælge en flaske vin, men på den anden side er det en god udfordring at skulle forære noget med mere mening bag.

Det kan være at du har den helt perfekte gaveidé til at ligge i baghovedet – hvis du har det, så bare gå efter den! Hvis ikke, kan du tage udgangspunkt i designklassikere som vil gå stilsikkert hjem i enhver boligindretning.

Det bedste er selvfølgelig, hvis du ender med at vælge noget som du specifikt tror vil bringe modtager glæde. Er du helt blank, kan du heldigvis finde masser af inspiration online til den rigtige værtindegave.

Be the first to comment on "Værtindegave: vælg noget bedre end vin og blomster"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*