Valg af elevationsseng

Elevationsseng

Efterspørgsel på elevationssenge er eksploderet de seneste år, hvor rekordmange danskere har valgt at investere i den populære sengetype. Har du besluttet dig for, at din næste seng skal være en elevationsseng, så bør du starte din søgen allerede i dag.

Dette skal du være opmærksom på ved valg af elevationsseng

Vil du købe en ny elevationsseng, så skal du overveje, hvilke kriterier der er de vigtigste for dig. Der er nemlig flere faktorer, som du skal tage højde for, hvis du vil købe en ny seng. Disse faktorer vil vi naturligvis gerne introducere dig for:

Motor

En elevationsseng skiller sig bl.a. ud fra andre sengetyper med sin motor. Som forbruger bør du derfor være særlig opmærksom på motoren, da den har stor betydning for den samlede oplevelse. Køber du en seng med en ustabil motor, vil du med høj sandsynlighed fortryde dit køb på senere tidspunkt. Du kan med fordel købe en elevationsseng, der kommer med en solid og holdbar motor. Linak er et eksempel på en dansk producent, som har specialiseret sig i udvikling af kvalitetsmotorer til elevationssenge.

Fleksibilitet, sikkerhed, støjniveau og stabilitet er nogle af de faktorer, som du skal lægge vægt på i forhold til sengens motor.

Størrelse

Vil du have god plads til at vende og dreje dig gennem hele natten, så har størrelsen på din seng selvfølgelig en vis indflydelse. Hvor stor din kommende seng skal være vil naturligvis afhænge af, om du er alene eller deler seng med en partner. Med udgangspunkt i det kan du overveje, om en enmandsseng, trekvartseng eller dobbeltseng vil være mest passende. Er du i tvivl om, hvilken størrelse der er den rette, kan du med fordel besøge et showroom, så du kan skabe dig et overblik over de forskellige størrelser.

Madras

Køber du en elevationsseng, så bør du også købe en passende topmadras. Du vil højst sandsynligt få lov til at vælge mellem en topmadras eller en springmadras, hvor du kan tilmed kan vælge mellem forskellige fastheder. I forhold til valg af fasthed er det vigtigt, at du gør dig nogle grundige overvejelser, før du tager det endelige valg. Den rette fasthed har nemlig stor betydning for, om du finder det komfortabelt at ligge i sengen. Hvis du ikke har mulighed for at prøve madrasserne fysisk, kan du følge en guide. Når du skal vælge en topmadras, bør du træffe dit valg med udgangspunkt i din vægt.

Brugervenlighed

Når det drejer sig om elevationssenge, kan der være god grund til at tale om brugervenlighed. Det er nemlig meget normalt, at der medfølger en fjernbetjening, hvor du har mulighed for at foretage forskellige indstillinger. I forhold til brugervenlighed vil der altid være nogle senge, der er mere avancerede og sværere at betjene end andre. Som udgangspunkt kan alle mennesker betjene en elevationsseng, men det er alligevel værd at lægge vægt på burgervenlighed.

Garanti

Det er ikke særligt attraktivt at købe en dyr seng, der går i stykker efter få års bug, når garantiperioden er udløbet. Derfor kan du gøre dig selv en tjeneste ved at købe en elevationsseng, hvor du er sikret de bedste garantivilkår. Køber du en kvalitetsseng, er det ikke unormalt, at du kan få 5-15 års garanti på motor, ramme og fjedrebrud.

Be the first to comment on "Valg af elevationsseng"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*